Vezirköprü'den deprem bölgesine 11 bin kişilik yemek yardımı

YEREL 08.02.2023 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1931+ kez okundu.
 

Vezirköprü'den deprem bölgesine 11 bin kişilik yemek yardımı

Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek yardımını depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşımalı eğitim öğrencilerine yemek vermek üzere kurduğu yemek üretim tesislerindeki kazanlar bu sefer depremzedeler için kaynadı.   Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki depremzedelere yardımda bulunmak için 11 bin kişilik yemek pişirildi.   Okul Müdürü Mecit Bedük yaptığı açıklamada; "Yemek üretim tesisimizdeki kazanları bu sefer depremde evlerinden uzak kalan insanlarımız için kaynattık. Gece boyunca yemeklerimizi pişirdik ve öğle saatlerinde sıcak şekilde sunmak için yola çıkıyoruz. Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyasına biz de yemek pişirerek destek olacağız. Depremzedelerimizin Allah yardımcısı olsun." dedi.   Pişirilen yemekler termo kutulara konularak sıcak şekilde depremzedelere ulaştırılmak üzere Vezirköprü'den Elbistan'a doğru yola çıktı.
Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek yardımını depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşımalı eğitim öğrencilerine yemek vermek üzere kurduğu yemek üretim tesislerindeki kazanlar bu sefer depremzedeler için kaynadı.

 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki depremzedelere yardımda bulunmak için 11 bin kişilik yemek pişirildi.

 

Okul Müdürü Mecit Bedük yaptığı açıklamada; "Yemek üretim tesisimizdeki kazanları bu sefer depremde evlerinden uzak kalan insanlarımız için kaynattık. Gece boyunca yemeklerimizi pişirdik ve öğle saatlerinde sıcak şekilde sunmak için yola çıkıyoruz. Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyasına biz de yemek pişirerek destek olacağız. Depremzedelerimizin Allah yardımcısı olsun." dedi.

 

Pişirilen yemekler termo kutulara konularak sıcak şekilde depremzedelere ulaştırılmak üzere Vezirköprü'den Elbistan'a doğru yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.