Komşu İlçeler Kamu Binalarını Yeniliyor

YEREL 06.02.2023 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2855+ kez okundu.
 

Komşu İlçeler Kamu Binalarını Yeniliyor

Vezirköprü’de yer tartışmaları süre dursun komşu ilçeler çoktan binalarını yaptı bile...
Komşu ilçemiz Havza her alanda olduğu gibi kamu binalarının ilçeye kazandırılması anlamında da yine Vezirköprü’yü geride bıraktı. bayşanslı giriş   Vezirköprü ilçesinde uzun süredir devam eden Vezirköprü Belediye Hizmet Binası nereye yapılacak? Hükümet Konağı için yer neresi olsun? gibi tartışmalar sürerken, komşu ilçelerimiz yatırım almaya devam ediyor.   İlçemize yapılması planlanan her yatırımda yer sorununun gündeme getirilmesi ve yerel yöneticiler arasında yaşandığı halk tarafından da bilinen sen - ben kavgaları, Vezirköprü’yü yatırım almada geriye götürüyor.    Vezirköprü’de durum böyle olunca yatırım almak da hayli zor görünüyor.   BELEDİYE BİNASI NE OLDU?   Esentepe Mahallesi Tır Garajı bölgesine yapılacağı belirtilen ve projesi oluşturularak halkın oylamasına sunulan Belediye Hizmet Binasının ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Yapılan anket sonuçları da halkla paylaşılmadı.   Öğretmenevi binasından dolayı bekleyen katlı otopark projesinde de durum farklı değil!   HÜKÜMET KONAĞINDA YER SORUNU!   Hükümet Konağı için Vezirköprü’de yer arayışları sürüyor. Son olarak eski hastane arsasının bir bölümünün tahsis edilmesi için girişimlerde bulunulduğu öğrenilmişti.   HAVZA İNŞAATLARA BAŞLADI       Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; İmam Hatip Orta Okulu, Yüzme Havuzu, Endüstri Meslek Lisesi, Kaymakamlık Lojmanı inşaatlarının devam ettiğini belirtirken Hükümet Konağı binasının da projesinin oluşturulduğunu 2023 yılında temelinin atılacağını açıkladı.   
Vezirköprü’de yer tartışmaları süre dursun komşu ilçeler çoktan binalarını yaptı bile...
Komşu ilçemiz Havza her alanda olduğu gibi kamu binalarının ilçeye kazandırılması anlamında da yine Vezirköprü’yü geride bıraktı.
bayşanslı giriş

 

Vezirköprü ilçesinde uzun süredir devam eden Vezirköprü Belediye Hizmet Binası nereye yapılacak? Hükümet Konağı için yer neresi olsun? gibi tartışmalar sürerken, komşu ilçelerimiz yatırım almaya devam ediyor.

 

İlçemize yapılması planlanan her yatırımda yer sorununun gündeme getirilmesi ve yerel yöneticiler arasında yaşandığı halk tarafından da bilinen sen - ben kavgaları, Vezirköprü’yü yatırım almada geriye götürüyor. 

 

Vezirköprü’de durum böyle olunca yatırım almak da hayli zor görünüyor.

 

BELEDİYE BİNASI NE OLDU?

 

Esentepe Mahallesi Tır Garajı bölgesine yapılacağı belirtilen ve projesi oluşturularak halkın oylamasına sunulan Belediye Hizmet Binasının ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Yapılan anket sonuçları da halkla paylaşılmadı.

 

Öğretmenevi binasından dolayı bekleyen katlı otopark projesinde de durum farklı değil!

 

HÜKÜMET KONAĞINDA YER SORUNU!

 

Hükümet Konağı için Vezirköprü’de yer arayışları sürüyor. Son olarak eski hastane arsasının bir bölümünün tahsis edilmesi için girişimlerde bulunulduğu öğrenilmişti.

 

HAVZA İNŞAATLARA BAŞLADI
 

 

 

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; İmam Hatip Orta Okulu, Yüzme Havuzu, Endüstri Meslek Lisesi, Kaymakamlık Lojmanı inşaatlarının devam ettiğini belirtirken Hükümet Konağı binasının da projesinin oluşturulduğunu 2023 yılında temelinin atılacağını açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.