Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

CHP Samsun İl Başkanlığı'na Mehmet Özdağ Seçildi

Siyaset 10.10.2023 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1935+ kez okundu.
 

CHP Samsun İl Başkanlığı'na Mehmet Özdağ Seçildi

CHP Samsun İl Kongresi'nde 5 adayın mücadelesini, Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, seçimden sonra 'değişim şart' dedi.
CHP Samsun İl Kongresi'nde 5 adayın mücadelesini, Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, seçimden sonra 'değişim şart' dedi. CHP İL KONGRESİ'NDE MEHMET ÖZDAĞ SEÇİLDİ Samsun'da zaman zaman tartışmalar ve kavgaların yaşandığı CHP İl Kongresi'nde başkanlığı, genel merkezin desteğini aldığı iddia edilen Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, CHP'de bir lider değişimi ihtiyacı olduğu kanaatinde olduklarını, çalışmalarını da bu yönde yapacaklarını söyledi. 5 ADAY YARIŞTI CHP İl Kongresi Atakum Belediyesi Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi'nde çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. Fatih Türkel, Tufan Akcagöz, Aylin Tat, Mehmet Özdağ ve Ali İzzet Kavtelek'in yarıştığı kongrede Divan Kurulu Başkanlığını CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz getirildi. Veysel Eker Divan Kurulu Başkan Yardımcısı, İnci Çakmak Çolakoğlu, Hayati Tosun, Serap Güngör ve Hatice Sönmez Güneş'in yazman olarak görev aldığı kongreye, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Binici, eski CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, ADD Samsun Şube Başkanı Birol Yelekin, eski Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, eski ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, eski CHP İl Başkanı Dinçer Soylu ve Mehmet Kundak, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede, 607 delegeden 204 oyunu alan Mehmet Özdağ kazanırken, Aylin Tat 133, Fatih Türkel 102,  Ali İzzet Kavtelek 47 ve Tufan Akcagöz 117 oy aldı. 4 oyda geçersiz sayıldı. YÖNETİM KURULU LİSTESİ Özdağ'ın yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor: Cengiz Bülent Acar, Adnan Alkan, Hurşit Çokgezen, Ali İhsan Es, Kerime Dinnen, Uğur Ekinci, Erdinç Güner, Esra Deniz Karagöl, Melissa Kandemir, Ahmet Kesen, Şevket Kumbasar, Hasan Kürkçü, Tuncer Onur, Artanç Orel, Tarık Tarhan, Öykü Özkan, Sündüs Özdemir, Demet Öztürk, Özgür Öztürk, Fatma Temel, Mehtap Yeşilbaş, Yücel Yıldız, Mehmet Yurtsever, Atila Yüksel.
CHP Samsun İl Kongresi'nde 5 adayın mücadelesini, Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, seçimden sonra 'değişim şart' dedi.

CHP Samsun İl Kongresi'nde 5 adayın mücadelesini, Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, seçimden sonra 'değişim şart' dedi.

CHP İL KONGRESİ'NDE MEHMET ÖZDAĞ SEÇİLDİ

Samsun'da zaman zaman tartışmalar ve kavgaların yaşandığı CHP İl Kongresi'nde başkanlığı, genel merkezin desteğini aldığı iddia edilen Mehmet Özdağ kazandı. Özdağ, CHP'de bir lider değişimi ihtiyacı olduğu kanaatinde olduklarını, çalışmalarını da bu yönde yapacaklarını söyledi.

5 ADAY YARIŞTI

CHP İl Kongresi Atakum Belediyesi Vedat Türkali Eğitim Sanat ve Kültür Merkezi'nde çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Fatih Türkel, Tufan Akcagöz, Aylin Tat, Mehmet Özdağ ve Ali İzzet Kavtelek'in yarıştığı kongrede Divan Kurulu Başkanlığını CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz getirildi.
Veysel Eker Divan Kurulu Başkan Yardımcısı, İnci Çakmak Çolakoğlu, Hayati Tosun, Serap Güngör ve Hatice Sönmez Güneş'in yazman olarak görev aldığı kongreye, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Binici, eski CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, ADD Samsun Şube Başkanı Birol Yelekin, eski Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, eski ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, eski CHP İl Başkanı Dinçer Soylu ve Mehmet Kundak, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede, 607 delegeden 204 oyunu alan Mehmet Özdağ kazanırken, Aylin Tat 133, Fatih Türkel 102,  Ali İzzet Kavtelek 47 ve Tufan Akcagöz 117 oy aldı. 4 oyda geçersiz sayıldı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Özdağ'ın yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor: Cengiz Bülent Acar, Adnan Alkan, Hurşit Çokgezen, Ali İhsan Es, Kerime Dinnen, Uğur Ekinci, Erdinç Güner, Esra Deniz Karagöl, Melissa Kandemir, Ahmet Kesen, Şevket Kumbasar, Hasan Kürkçü, Tuncer Onur, Artanç Orel, Tarık Tarhan, Öykü Özkan, Sündüs Özdemir, Demet Öztürk, Özgür Öztürk, Fatma Temel, Mehtap Yeşilbaş, Yücel Yıldız, Mehmet Yurtsever, Atila Yüksel.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.