Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Çalışkan Memura Veda Yemeği

YEREL 16.09.2023 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2935+ kez okundu.
 

Çalışkan Memura Veda Yemeği

Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğü’nde çalışan Tekniker Ahmet Nadir Tecirli’nin tayini çıkması nedeniyle Tapu Personeli veda yemeği düzenledi.
Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğü’nde çalışan Tekniker Ahmet Nadir Tecirli’nin tayini çıkması nedeniyle Tapu Personeli veda yemeği düzenledi.   Vezirköprü Kısmet  Lokantası’nda düzenlenen  veda yemeğine Tapu Personeli aileleri ile  birlikte katıldı.    2017 -2023 yılları arasında Tapu Sicil Müdürlüğünde görev yapan tekniker Ahmet Nadir Tecirli’ nin  başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı, Tapu Sicil Müdürü adına Müdür Vekili Erol Şahin ve Türk İmar Sen Vezirköprü Temsilcisi Erkan Tütüncü tarafından plaket  takdim edildi.   Aksaray Tapu Müdürlüğüne tayin olan Ahmet Nadir Tecirli : “ Meslek hayatımın ilk görev yeri olan Vezirköprü benim meslek hayatımda ve yaşamımda unutulmayacak bir ilçe olarak kalacaktır. Çok güzel iş arkadaşları ve  Vezirköprü’de unutamayacağım dostlar kazandım. Vezirköprü’nün misafirperver insanlarını ve Vezirköprü’yü unutmayacağım. Mesai arkadaşlarımın benim için düzenledikleri yemek için incelikleri için teşekkür ediyorum” Dedi.   Müdür Vekili Erol Şahin : “ Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğümüzün çok çalışkan bir memurunun tayin ve    bizlerden  ayrılıyor olması nedeniyle üzüntü  içindeyiz.  Güzel dostluklarımızın ve iş arkadaşlığımız olan Ahmet Nadir Tecirli kardeşimize iş ve yaşam hayatında başarılar diliyorum.” Dedi   Müdür Yardımcısı İsa Yılmaz’da kurum adına hediye taktim etti.    Sendika Temsilcisi Erkan Tütüncü ise; Mesai arkadaşımız Ahmet Nadir Tecirli mesleğini ve insanlara hizmet etmeyi seven kardeşimiz. Yaşamı boyunca ve  yeni görevinde başarılar diliyorum” Dedi.
Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğü’nde çalışan Tekniker Ahmet Nadir Tecirli’nin tayini çıkması nedeniyle Tapu Personeli veda yemeği düzenledi.

Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğü’nde çalışan Tekniker Ahmet Nadir Tecirli’nin tayini çıkması nedeniyle Tapu Personeli veda yemeği düzenledi.

 

Vezirköprü Kısmet  Lokantası’nda düzenlenen  veda yemeğine Tapu Personeli aileleri ile  birlikte katıldı. 

 

2017 -2023 yılları arasında Tapu Sicil Müdürlüğünde görev yapan tekniker Ahmet Nadir Tecirli’ nin  başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı, Tapu Sicil Müdürü adına Müdür Vekili Erol Şahin ve Türk İmar Sen Vezirköprü Temsilcisi Erkan Tütüncü tarafından plaket  takdim edildi.

 

Aksaray Tapu Müdürlüğüne tayin olan Ahmet Nadir Tecirli : “ Meslek hayatımın ilk görev yeri olan Vezirköprü benim meslek hayatımda ve yaşamımda unutulmayacak bir ilçe olarak kalacaktır. Çok güzel iş arkadaşları ve  Vezirköprü’de unutamayacağım dostlar kazandım. Vezirköprü’nün misafirperver insanlarını ve Vezirköprü’yü unutmayacağım. Mesai arkadaşlarımın benim için düzenledikleri yemek için incelikleri için teşekkür ediyorum” Dedi.

 

Müdür Vekili Erol Şahin : “ Vezirköprü Tapu Sicil Müdürlüğümüzün çok çalışkan bir memurunun tayin ve    bizlerden  ayrılıyor olması nedeniyle üzüntü  içindeyiz.  Güzel dostluklarımızın ve iş arkadaşlığımız olan Ahmet Nadir Tecirli kardeşimize iş ve yaşam hayatında başarılar diliyorum.” Dedi

 

Müdür Yardımcısı İsa Yılmaz’da kurum adına hediye taktim etti. 

 

Sendika Temsilcisi Erkan Tütüncü ise; Mesai arkadaşımız Ahmet Nadir Tecirli mesleğini ve insanlara hizmet etmeyi seven kardeşimiz. Yaşamı boyunca ve  yeni görevinde başarılar diliyorum” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.