İlçe Başkanı Kurt'dan Milletvekili Usta'ya yanıt

YEREL 31.07.2023 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1826+ kez okundu.
 

İlçe Başkanı Kurt'dan Milletvekili Usta'ya yanıt

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yolunu yerinde incelemişti basın açıklamasında bulunmuştu.
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde  Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yolunu yerinde incelemişti basın açıklamasında bulunmuştu.   Usta'nın 29 Temmuz Cumartesi 13.30'da yaptığı basın açıklaması ile aynı gün içinde 18.30'da Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yoluna Karayollarına ait iş makinelerinin getirilmesi ile yol çalışmaları başlatılmıştı.   Vezirköprü Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya yanıt verdi.   "Basın açıklaması altında şov yapmayı uygun görmüştür"   İlçe Başkanı Kurt; "Siyasi prensiplerimiz gereği bu tür davranışlara cevap vermeyi uygun görmesekte, vatandaşı kandırmaya ve yanlış yönlendirmeye çalışmaları münasebetiyle bu açıklamayı yapmayı lüzum görmekteyim. Bahsi geçen yolda kayma meydana geldiği andan itibaren aynı gün içerisinde levhalarla tedbir alınarak yolun trafik akışı sağlanmıştır. Karayolları Bölge Müdürümüzle Yaptığımız görüşmeler sonucu Vezirköprü-Durağan karayolunun 3. Kilometresinde bulunan yol başlatılmak üzere programa alınmıştır. Yolun trafiğe kapalı olduğu ve herhangi bir çalışma yapılmadığı gerçeği yansıtmamaktadır.  Çalışmalar bu durumda iken, İş makinelerinin geleceğini haber almış olacak ki ;   İP Milletvekili Sn. Erhan Usta her zaman ki üslubuyla çalışma yapılacak güzergaha gelip basın açıklaması altında şov yapmayı uygun görmüştür. ."dedi   Kurt; " İlçemiz adına yapılacak her yatırım ve her çalışmada ben ve yönetimimdeki arkadaşlarım değil elini taşın altına koymak, her seferinde gövdesiyle göğüslemeye çaba sarf etmişlerdir. Bu ve benzeri konularda gereken görüşmeleri ivedilikle yaptığımızı bir kez daha bildirmek isterim. Takdir edersiniz ki yapılan çalışmaların bir takvimi bir programı var ve o çerçevede devam etmektedir. Buna ilave olarak 6 Şubat tarihinde yüzyılın en büyük depremini yaşayan bir Türkiye var. Bir çok ilimizde olduğu gibi Samsunumuz ve İlçemiz de dahil olmak üzere vatandaşlarımızla el ele bütün resmî kurumlarımız seferber olmuş ve iş makineleri 10 İlin yüzlerce bölgesinde etkilenen vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve yıkıma uğrayan yerleri yeniden inşa etme çalışmalarına devam etmektedir. Ve aynı zamanda DSİ birçok bölgede dere ıslah çalışmalarına, KGM Havza-Vezirköprü yolu ve sorumluluk alanlarında, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi onlarca noktada yol çalışmasına devam etmektedir."dedi   "Vekil imajı vermek tam anlamıyla talihsizliktir"   Kurt; " Konuyu siyasi malzeme haline getirerek buradan kendini toplumun önünde çalışkan, vatandaşın derdiyle dertlenen vekil imajı vermek tam anlamıyla talihsizliktir. Bu davranışlarla halkın gönlüne girilemeyeceğini hala anlamamış olmalarını da vatandaşlarımızın takdirlerine bırakıyorum."dedi
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yolunu yerinde incelemişti basın açıklamasında bulunmuştu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz günlerde  Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yolunu yerinde incelemişti basın açıklamasında bulunmuştu.

 

Usta'nın 29 Temmuz Cumartesi 13.30'da yaptığı basın açıklaması ile aynı gün içinde 18.30'da Vezirköprü'de toprak kayması sonucu çöken Vezirköprü - Boyabat yoluna Karayollarına ait iş makinelerinin getirilmesi ile yol çalışmaları başlatılmıştı.

 

Vezirköprü Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya yanıt verdi.

 

"Basın açıklaması altında şov yapmayı uygun görmüştür"

 

İlçe Başkanı Kurt; "Siyasi prensiplerimiz gereği bu tür davranışlara cevap vermeyi uygun görmesekte, vatandaşı kandırmaya ve yanlış yönlendirmeye çalışmaları münasebetiyle bu açıklamayı yapmayı lüzum görmekteyim. Bahsi geçen yolda kayma meydana geldiği andan itibaren aynı gün içerisinde levhalarla tedbir alınarak yolun trafik akışı sağlanmıştır. Karayolları Bölge Müdürümüzle Yaptığımız görüşmeler sonucu Vezirköprü-Durağan karayolunun 3. Kilometresinde bulunan yol başlatılmak üzere programa alınmıştır. Yolun trafiğe kapalı olduğu ve herhangi bir çalışma yapılmadığı gerçeği yansıtmamaktadır.  Çalışmalar bu durumda iken, İş makinelerinin geleceğini haber almış olacak ki ;

 

İP Milletvekili Sn. Erhan Usta her zaman ki üslubuyla çalışma yapılacak güzergaha gelip basın açıklaması altında şov yapmayı uygun görmüştür. ."dedi

 

Kurt; " İlçemiz adına yapılacak her yatırım ve her çalışmada ben ve yönetimimdeki arkadaşlarım değil elini taşın altına koymak, her seferinde gövdesiyle göğüslemeye çaba sarf etmişlerdir. Bu ve benzeri konularda gereken görüşmeleri ivedilikle yaptığımızı bir kez daha bildirmek isterim.

Takdir edersiniz ki yapılan çalışmaların bir takvimi bir programı var ve o çerçevede devam etmektedir. Buna ilave olarak 6 Şubat tarihinde yüzyılın en büyük depremini yaşayan bir Türkiye var. Bir çok ilimizde olduğu gibi Samsunumuz ve İlçemiz de dahil olmak üzere vatandaşlarımızla el ele bütün resmî kurumlarımız seferber olmuş ve iş makineleri 10 İlin yüzlerce bölgesinde etkilenen vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve yıkıma uğrayan yerleri yeniden inşa etme çalışmalarına devam etmektedir.

Ve aynı zamanda DSİ birçok bölgede dere ıslah çalışmalarına, KGM Havza-Vezirköprü yolu ve sorumluluk alanlarında, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi onlarca noktada yol çalışmasına devam etmektedir."dedi

 

"Vekil imajı vermek tam anlamıyla talihsizliktir"

 

Kurt; " Konuyu siyasi malzeme haline getirerek buradan kendini toplumun önünde çalışkan, vatandaşın derdiyle dertlenen vekil imajı vermek tam anlamıyla talihsizliktir. Bu davranışlarla halkın gönlüne girilemeyeceğini hala anlamamış olmalarını da vatandaşlarımızın takdirlerine bırakıyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.