Doğa Yürüyüşü Ekibi Yeni Sezonu Açtı

YEREL 09.10.2023 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1995+ kez okundu.
 

Doğa Yürüyüşü Ekibi Yeni Sezonu Açtı

Vezirköprü’de sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü yapan ekip 2023-2024 yılı “Sağlıklı yaşam için yürüyüş” sezonunu açtı.
Vezirköprü’de sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü yapan ekip 2023-2024 yılı “Sağlıklı yaşam için yürüyüş”  sezonunu açtı.   Adliye Personeli Mustafa Türker’in ekip başkanlığında; Turgut Narman, Haldun Karamollaoğlu, Mert Çaloğlu, Fahrettin Şen, Alparslan Bircan ve Ayhan Kayalı oluşturuyor.   Her hafta  sonu Vezirköprü’de ayrı bir bölgeye giden doğa yürüyüşü ekibi geçtiğimiz hafta sonu yürüyüş güzergahları Kaplancık Kanyonu oldu.   Ekip Başı Mustafa Türker  : “ Vezirköprü’nün her tarafı doğa zenginliği olan bir ilçemiz. Her hafta sonu hem yürüyüş yapıyoruz, hem de görmediğimiz güzellikleri keşif ediyoruz.  Sağlık için yürümek isteyen bütün dostları spor severleri ekibimize davet ediyorum” Dedi
Vezirköprü’de sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü yapan ekip 2023-2024 yılı “Sağlıklı yaşam için yürüyüş” sezonunu açtı.

Vezirköprü’de sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü yapan ekip 2023-2024 yılı “Sağlıklı yaşam için yürüyüş”  sezonunu açtı.

 

Adliye Personeli Mustafa Türker’in ekip başkanlığında; Turgut Narman, Haldun Karamollaoğlu, Mert Çaloğlu, Fahrettin Şen, Alparslan Bircan ve Ayhan Kayalı oluşturuyor.

 

Her hafta  sonu Vezirköprü’de ayrı bir bölgeye giden doğa yürüyüşü ekibi geçtiğimiz hafta sonu yürüyüş güzergahları Kaplancık Kanyonu oldu.

 

Ekip Başı Mustafa Türker  : “ Vezirköprü’nün her tarafı doğa zenginliği olan bir ilçemiz. Her hafta sonu hem yürüyüş yapıyoruz, hem de görmediğimiz güzellikleri keşif ediyoruz.  Sağlık için yürümek isteyen bütün dostları spor severleri ekibimize davet ediyorum” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.