Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt istifa etti.

14.09.2023 - 00:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2603+ kez okundu.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt istifa etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe başkanı Mehmet Kurt ilçe başkanlığından istifa etti. İlçe başkanlığı görevini Siyasi ve hukuki işleri başkanı Adem Görel yürütecek.
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe başkanı Mehmet Kurt ilçe başkanlığından istifa etti. İlçe başkanlığı görevini Siyasi ve hukuki işleri başkanı Adem Görel yürütecek. Siyasi çevrelerce, görevinden istifa eden Başkan Kurt’un Mart 2024 seçimlerinde partisinden Vezirköprü belediye başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor. Başkan Kurt yaptığı yazılı açıklamada; “Saygıdeğer hemşehrilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan Adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz ülkemizin her bir köşesinde birlik beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Vezirköprü ilçe başkanlığı görevinden gönül birliği ile aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev süren boyunca ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Genel Başkanımıza, İl başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.  AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.” dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe başkanı Mehmet Kurt ilçe başkanlığından istifa etti. İlçe başkanlığı görevini Siyasi ve hukuki işleri başkanı Adem Görel yürütecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe başkanı Mehmet Kurt ilçe başkanlığından istifa etti. İlçe başkanlığı görevini Siyasi ve hukuki işleri başkanı Adem Görel yürütecek.

Siyasi çevrelerce, görevinden istifa eden Başkan Kurt’un Mart 2024 seçimlerinde partisinden Vezirköprü belediye başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor.

Başkan Kurt yaptığı yazılı açıklamada;

“Saygıdeğer hemşehrilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan Adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz ülkemizin her bir köşesinde birlik beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Vezirköprü ilçe başkanlığı görevinden gönül birliği ile aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev süren boyunca ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Genel Başkanımıza, İl başkanımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

 AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.