Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şoförler ve Otomobilcilere Kredi İmkanı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.02.2024 - 10:41, Güncelleme: 17.02.2024 - 10:41 6350+ kez okundu.
 

Şoförler ve Otomobilcilere Kredi İmkanı

Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Şekerbank Vezirköprü Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.
Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Başer ve Şekerbank Vezirköprü Şube Müdürü Özhan Önder, şoförlere ve otomobilcilere kredi kullandırma protokolünü imzaladılar.  Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Başer : “Şekerbank Şubesi ile yapmış olduğumuz kredi  protokolü, üyelerimize özel sabit faizli ve avantajlı 12-36 ay vade seçenekli finans desteği sağlayacak” dedi. Şekerbank Vezirköprü Şubesi Müdürü Özhan Önder: “Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın bankamızı tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Şekerbank Vezirköprü Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Başer ve Şekerbank Vezirköprü Şube Müdürü Özhan Önder, şoförlere ve otomobilcilere kredi kullandırma protokolünü imzaladılar. 

Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Başer : “Şekerbank Şubesi ile yapmış olduğumuz kredi  protokolü, üyelerimize özel sabit faizli ve avantajlı 12-36 ay vade seçenekli finans desteği sağlayacak” dedi.

Şekerbank Vezirköprü Şubesi Müdürü Özhan Önder: “Vezirköprü Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın bankamızı tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.