Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

VEZİRKÖPRÜ’YE YATIRIM YAĞIYOR !!

YEREL 21.07.2023 - 18:39, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2819+ kez okundu.
 

VEZİRKÖPRÜ’YE YATIRIM YAĞIYOR !!

Vezirköprü’de siyasetçiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu başkanları üzerlerindeki ölü toprağından silkinmeleri gerekmez mi ?
Vezirköprü’de  siyasetçiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu başkanları üzerlerindeki ölü toprağından silkinmeleri  gerekmez mi ?     Vezirköprü son yirmi  beş yıl içinde Organize Sanayi Bölgesi  sorununu çözememesinin bedelini ağır ödüyor. İş ve istihdam alanlarının  olmayışı  nedeniyle sürekli göç vererek kan kaybediyor.    Vezirköprü’de çok geç kalmış, Karma Sanayi Bölgesi sorununun  çözülse de projenin kağıt üzerinde olduğunu , çözenlerde biliyor yatırım yapacaklarda…        Vezirköprü’nün ortasında kalan  bu gidişle oradan da kalkmayacak gibi gözüken  Küçük Sanayi Sitemizin hali içler acısı ve kimse de sahiplenmiyor burayı ..!     Hangi akılla hangi mantıkla yönetildiğimizi ,halkımıza sormadan   ben yaptım oldu  düşüncesiyle  idare edildiğimiz  gün gibi ortadadır ,maalesef çevremizdeki ilçelerden fersah fersah geriye kaldık  korkarız ki ;   bu durum bizi yönetenlerin umurunda değil    Vezirköprü’de evlenip düğün yapan gençler  iş imkanı olmaması nedeniyle çevremizde  Organize Sanayi Bölgesi sorununu çözen Havza, Merzifon ve Suluova gibi ilçelere yerleşiyorlar.    Samsun istikametine giderken Havza çıkışından sonra sol tarafta Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar kuruluyor. Bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor.     Önceden inşaat sektöründe sezonluk çalışmaya giden gençlerde çalıştıkları bölgelere evlerini  taşıyorlar.   Olumsuz gidişata yetkisi ve etkisi olanlar seyretmeden öte bir şey yapmadıkları gibi   ilçeye tekstil alanında gelen yatırımcılara da yardımcı olunmuyor.    Vezirköprü’ye gelen yatırımcıların ortak söylemi :” Vezirköprü’de yardım  alabileceğimiz, sorunlarımızı iletebileceğimiz   yetkili  bulamıyoruz.” Çağrısına kimse kulak vermiyor.    Gündemde olan il olmaya aday olan ilçeler kriterlerini yerine getirmek için çoktan harekete geçerken, Vezirköprü halen hiçbir hamlede bulunmaması ilçenin geleceği adına daha da karamsar bir tablo oluşturuyor.    Vezirköprü’de iktidar, muhalefet ve meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları acilen toplantı düzenleyip, Vezirköprü’nün il olması yönünde oluşturulacak platform ile çalışmalara  başlamalılar.    Ülkenin il olacak ilçelerini gündeme getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu alınıp,  oluşturulacak bir heyet tarafından Vezirköprü il olma talep dosyası Ankara’ya sunulmalıdır.   Harekete geçilmez ise; Vezirköprü hız bir şekilde göç veremeye devam edecek , sürekli  kan kaybedecek  ve   atıl durumda olan kocaman bir köye dönecek. 
Vezirköprü’de siyasetçiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu başkanları üzerlerindeki ölü toprağından silkinmeleri gerekmez mi ?
Vezirköprü’de  siyasetçiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu başkanları üzerlerindeki ölü toprağından silkinmeleri  gerekmez mi ?

 

 
Vezirköprü son yirmi  beş yıl içinde Organize Sanayi Bölgesi  sorununu çözememesinin bedelini ağır ödüyor. İş ve istihdam alanlarının  olmayışı  nedeniyle sürekli göç vererek kan kaybediyor. 

 

Vezirköprü’de çok geç kalmış, Karma Sanayi Bölgesi sorununun  çözülse de projenin kağıt üzerinde olduğunu , çözenlerde biliyor yatırım yapacaklarda… 

 

    Vezirköprü’nün ortasında kalan  bu gidişle oradan da kalkmayacak gibi gözüken  Küçük Sanayi Sitemizin hali içler acısı ve kimse de sahiplenmiyor burayı ..!

 

  Hangi akılla hangi mantıkla yönetildiğimizi ,halkımıza sormadan   ben yaptım oldu  düşüncesiyle  idare edildiğimiz  gün gibi ortadadır ,maalesef çevremizdeki ilçelerden fersah fersah geriye kaldık  korkarız ki ;   bu durum bizi yönetenlerin umurunda değil 

 

Vezirköprü’de evlenip düğün yapan gençler  iş imkanı olmaması nedeniyle çevremizde  Organize Sanayi Bölgesi sorununu çözen Havza, Merzifon ve Suluova gibi ilçelere yerleşiyorlar. 

 

Samsun istikametine giderken Havza çıkışından sonra sol tarafta Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar kuruluyor. Bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor.  

 

Önceden inşaat sektöründe sezonluk çalışmaya giden gençlerde çalıştıkları bölgelere evlerini  taşıyorlar.  
Olumsuz gidişata yetkisi ve etkisi olanlar seyretmeden öte bir şey yapmadıkları gibi   ilçeye tekstil alanında gelen yatırımcılara da yardımcı olunmuyor. 

 

Vezirköprü’ye gelen yatırımcıların ortak söylemi :” Vezirköprü’de yardım  alabileceğimiz, sorunlarımızı iletebileceğimiz   yetkili  bulamıyoruz.” Çağrısına kimse kulak vermiyor. 

 

Gündemde olan il olmaya aday olan ilçeler kriterlerini yerine getirmek için çoktan harekete geçerken, Vezirköprü halen hiçbir hamlede bulunmaması ilçenin geleceği adına daha da karamsar bir tablo oluşturuyor. 

 

Vezirköprü’de iktidar, muhalefet ve meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları acilen toplantı düzenleyip, Vezirköprü’nün il olması yönünde oluşturulacak platform ile çalışmalara  başlamalılar. 

 

Ülkenin il olacak ilçelerini gündeme getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu alınıp,  oluşturulacak bir heyet tarafından Vezirköprü il olma talep dosyası Ankara’ya sunulmalıdır.

 

Harekete geçilmez ise; Vezirköprü hız bir şekilde göç veremeye devam edecek , sürekli  kan kaybedecek  ve   atıl durumda olan kocaman bir köye dönecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.