Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dernek Başkanı Recep Aslan Samsun Basınının Gündeminde

Siyaset 23.09.2023 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2800+ kez okundu.
 

Dernek Başkanı Recep Aslan Samsun Basınının Gündeminde

Samsun’da yayım yapan gazetelerde ve haber sitelerinde gündem olan Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı “Recep Aslan Vezirköprü Belediye Başkan Adayı mı ?” Başlığı altında haber oldu.
Samsun’da yayım yapan gazetelerde ve haber sitelerinde gündem olan Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı “Recep Aslan   Vezirköprü Belediye Başkan Adayı mı ?”   Başlığı altında haber oldu.    Haberde İlkadım Belediyesi’nde birim müdürlüğü görevi yapan, Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan’ın belediyecilik kariyerine yer verdi.   Haberde, Recep Aslan, Vezirköprü'nün  Belediye Başkan Adayı mı?   Vezirköprü Belediye Başkanlığına aday olacağı konuşulan Recep Aslan kimdir nerelidir?    Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan'ın güçlü bir aday olduğu konuşuluyor.   Belediyecilikte Başarılı Bir Kariyer başlıklar altında habere konu oldu.    2005 yılı Mayıs ayında Samsun İlkadım Belediyesi'nde belediyecilik kariyerine başlayan Recep Aslan, bu süreçte birçok kritik pozisyonda görev aldı. Muhasebe Yetkilisi, Muhasebe Müdür Yardımcısı, Destek Hizmetleri Müdürü, Sosyal Yardım İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü gibi çeşitli görevlerde bulundu. Bu süreçteki başarılı yönetim ve liderlik yetenekleri, onu Vezirköprü için bir umut kaynağı haline getirdi.   Topluma Hizmet Aşkı: Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı Recep Aslan'ın topluma hizmet aşkı sadece belediyecilikle sınırlı değil.    2009 yılından bu yana Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini üstlenen Aslan, Vezirköprü'nün kültürel ve sosyal kalkınması için büyük çaba sarf ediyor.     Vezirköprülülere hizmetini daha aktif olarak devam ettirmek isteyen Aslan, özellikle Vezirköprü'de istihdam ve turizm konularında plan ve projelerinin olduğunu ifade ediyor.    Aslan; Samsunda kırk yıllık geçmişe sahip olan Vezirköprülüler derneğine 2017 yılında dernek yeri mülkiyeti kazandıran bir isim oldu.    Bir Vezirköprü aşığı olduğunu bunun için Vezirköprülüler Dernek Başkanı olduğunu belirterek, " Vezirköprü'de doğduk, Doyduk şimdi hizmet vakti' diyor. 
Samsun’da yayım yapan gazetelerde ve haber sitelerinde gündem olan Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı “Recep Aslan Vezirköprü Belediye Başkan Adayı mı ?” Başlığı altında haber oldu.

Samsun’da yayım yapan gazetelerde ve haber sitelerinde gündem olan Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı “Recep Aslan   Vezirköprü Belediye Başkan Adayı mı ?”   Başlığı altında haber oldu. 

 

Haberde İlkadım Belediyesi’nde birim müdürlüğü görevi yapan, Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan’ın belediyecilik kariyerine yer verdi.

 

Haberde, Recep Aslan, Vezirköprü'nün 
Belediye Başkan Adayı mı?

 

Vezirköprü Belediye Başkanlığına aday olacağı konuşulan Recep Aslan kimdir nerelidir? 

 

Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan'ın güçlü bir aday olduğu konuşuluyor.

 

Belediyecilikte Başarılı Bir Kariyer başlıklar altında habere konu oldu. 

 

2005 yılı Mayıs ayında Samsun İlkadım Belediyesi'nde belediyecilik kariyerine başlayan Recep Aslan, bu süreçte birçok kritik pozisyonda görev aldı. Muhasebe Yetkilisi, Muhasebe Müdür Yardımcısı, Destek Hizmetleri Müdürü, Sosyal Yardım İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü gibi çeşitli görevlerde bulundu. Bu süreçteki başarılı yönetim ve liderlik yetenekleri, onu Vezirköprü için bir umut kaynağı haline getirdi.

 

Topluma Hizmet Aşkı: Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı Recep Aslan'ın topluma hizmet aşkı sadece belediyecilikle sınırlı değil. 

 

2009 yılından bu yana Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini üstlenen Aslan, Vezirköprü'nün kültürel ve sosyal kalkınması için büyük çaba sarf ediyor.  

 

Vezirköprülülere hizmetini daha aktif olarak devam ettirmek isteyen Aslan, özellikle Vezirköprü'de istihdam ve turizm konularında plan ve projelerinin olduğunu ifade ediyor. 

 

Aslan; Samsunda kırk yıllık geçmişe sahip olan Vezirköprülüler derneğine 2017 yılında dernek yeri mülkiyeti kazandıran bir isim oldu. 

 

Bir Vezirköprü aşığı olduğunu bunun için Vezirköprülüler Dernek Başkanı olduğunu belirterek, " Vezirköprü'de doğduk, Doyduk şimdi hizmet vakti' diyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.