Vezirköprü MHP‘de Aslan Dönemi

YEREL 18.08.2023 - 18:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2061+ kez okundu.
 

Vezirköprü MHP‘de Aslan Dönemi

Samsun MHP İl Başkanı Osman Kandıra’nın görevi bırakmasıyla, Samsun MHP il başkanlığına Burhan Mucur atanmıştı. Mucur ile birlike ilçelerde de yeniden yapılanmaya gidiliyor.
Samsun MHP İl Başkanı Osman Kandıra’nın  görevi bırakmasıyla, Samsun MHP il başkanlığına Burhan Mucur atanmıştı. Mucur ile birlike ilçelerde de yeniden yapılanmaya gidiliyor.   Vezirköprü MHP ilçe Başkanı Murat Göduman MHP bayrağını yeni görecve gtirilen Ahmet Aslan’a devrediyor.    Yeni MHP ilçe başkanı Ahmet Aslan’a Genel merkez yönetimini oluşturmak üzere görev verdi.    Görev verilen Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ahmet Aslan Ülkü Ocakları Yönetiminde görev yapıyordu.    MHP İlçe Başkanı Aslan :” Kutlu ve şerefli  davanın bayrağını taşıma görevinin bana tevdi edilmesi beni mutlu ederken,  görevi en iyi şekilde icara etmek için gece gündüz çalışacağım.   Vezirköprü’nün hak ettiği yere getirilmesi önceliğimiz olacak. Oluşturacağımız yeni yönetim  icra ve kurulu dava ardaşlarımla meleketimizin ve güzel insanlarımızın emrinde olacağız” Dedi.  
Samsun MHP İl Başkanı Osman Kandıra’nın görevi bırakmasıyla, Samsun MHP il başkanlığına Burhan Mucur atanmıştı. Mucur ile birlike ilçelerde de yeniden yapılanmaya gidiliyor.

Samsun MHP İl Başkanı Osman Kandıra’nın  görevi bırakmasıyla, Samsun MHP il başkanlığına Burhan Mucur atanmıştı. Mucur ile birlike ilçelerde de yeniden yapılanmaya gidiliyor.

 

Vezirköprü MHP ilçe Başkanı Murat Göduman MHP bayrağını yeni görecve gtirilen Ahmet Aslan’a devrediyor. 

 

Yeni MHP ilçe başkanı Ahmet Aslan’a Genel merkez yönetimini oluşturmak üzere görev verdi. 

 

Görev verilen Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ahmet Aslan Ülkü Ocakları Yönetiminde görev yapıyordu. 

 

MHP İlçe Başkanı Aslan :” Kutlu ve şerefli  davanın bayrağını taşıma görevinin bana tevdi edilmesi beni mutlu ederken,  görevi en iyi şekilde icara etmek için gece gündüz çalışacağım.

 

Vezirköprü’nün hak ettiği yere getirilmesi önceliğimiz olacak. Oluşturacağımız yeni yönetim  icra ve kurulu dava ardaşlarımla meleketimizin ve güzel insanlarımızın emrinde olacağız” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.