Vezirköprü’de Türk Sanat Müziği Konseri

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.02.2024 - 10:48, Güncelleme: 18.02.2024 - 16:00 7265+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de Türk Sanat Müziği Konseri

Vezirköprü Müzik ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konser düzenledi.
Derneğin 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle tertip ettiği ve sunuculuğunu Dernek Başkanı Süreyya Yücel’in yaptığı konserde Vezirköprü Müzik ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu  tarafından  bir birinden güzel şarkılar sanat severlerle buluştu.   Koro Şefliğini şef Serhat Yılmaz'ın yaptığı konserde  koro tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar ile dinleyiciler  Türk Sanat Müziğine doydu.   Dernek başkanı Süreyya Yücel " Dernek olarak Vezirköprü'de oluşturduğumuz Türk Sanat Müziği Korosu ile düzenli çalışmalar yapıyoruz. Koromuzda her meslek grubundan yetenekli arkadaşlarımız var. Yaptığımız bu çalışmalarımızın ürünü olarak böyle güzel bir konser gerçekleştirdik. Hem koromuzdaki birbirinden değerli arkadaşlarımıza hem de bu gecede bizi yalnız bırakmayan sanat severlere teşekkür ederiz" dedi.  
Vezirköprü Müzik ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konser düzenledi.

Derneğin 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle tertip ettiği ve sunuculuğunu Dernek Başkanı Süreyya Yücel’in yaptığı konserde Vezirköprü Müzik ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu  tarafından  bir birinden güzel şarkılar sanat severlerle buluştu.

 

Koro Şefliğini şef Serhat Yılmaz'ın yaptığı konserde   koro tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar ile dinleyiciler  Türk Sanat Müziğine doydu.

 

Dernek başkanı Süreyya Yücel " Dernek olarak Vezirköprü'de oluşturduğumuz Türk Sanat Müziği Korosu ile düzenli çalışmalar yapıyoruz. Koromuzda her meslek grubundan yetenekli arkadaşlarımız var. Yaptığımız bu çalışmalarımızın ürünü olarak böyle güzel bir konser gerçekleştirdik. Hem koromuzdaki birbirinden değerli arkadaşlarımıza hem de bu gecede bizi yalnız bırakmayan sanat severlere teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.