Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Tavlı Vezirköprü'de

Gündem 30.09.2023 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3004+ kez okundu.
 

Vali Tavlı Vezirköprü'de

Samsun Valisi Tavlı Vezirköprü’de incelemelerde bulundu.
Samsun Valisi Tavlı Vezirköprü’de incelemelerde bulundu.   Bir süre önce göreve başlayan Samsun Valisi Orhan Tavlı ilk ilçe ziyaretine Vezirköprü’den başladı.   Vezirköprü’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vali Orhan Tavlı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya tarafından karşılandı.    Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Tavlı, Kaymakam Özgür Kaya’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Vezirköprü Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ile ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin de katılımıyla ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.   İlçedeki çeşitli kamu kurumlarını, Ticaret ve Sanayi Odasını, Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir eşliğinde Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya'yı ziyaret etti.   Vali Tavlı daha sonra, Karadeniz Bölgesinin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden birisi olan ve yaklaşık 650 kişiye istihdam sağlayan Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş'yi ziyaret etti.   İnşası devam eden Huzurevini ziyaret eden Vali Tavlı, içinde yaşam sürmeleri için sağlanan her türlü imkânın, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyulan minnetin bir ifadesi olduğunu belirterek, huzurevi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi.   Vali Osman Tavlı Vezirköprü’de Şehit ailesini ziyaret etti.   Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 27.10.2016 tarihinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık'ın ailesini Akören Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Tavlı ve beraberindekiler şehidin anne ve babasıyla bir süre sohbet etti.    Ziyareti sırasında Vezirköprü halkı ve esnafı ile samimi  sohbetler gerçekleştiren Vali Tavlı’ya İlçe ziyaretinde Kaymakam Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya eşlik etti.
Samsun Valisi Tavlı Vezirköprü’de incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Tavlı Vezirköprü’de incelemelerde bulundu.

 

Bir süre önce göreve başlayan Samsun Valisi Orhan Tavlı ilk ilçe ziyaretine Vezirköprü’den başladı.

 

Vezirköprü’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Vali Orhan Tavlı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya tarafından karşılandı. 

 

Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Tavlı, Kaymakam Özgür Kaya’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Vezirköprü Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ile ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin de katılımıyla ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

 

İlçedeki çeşitli kamu kurumlarını, Ticaret ve Sanayi Odasını, Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve Adalet Komisyonu Başkanı Burak Özdemir eşliğinde Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya'yı ziyaret etti.

 

Vali Tavlı daha sonra, Karadeniz Bölgesinin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden birisi olan ve yaklaşık 650 kişiye istihdam sağlayan Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş'yi ziyaret etti.

 

İnşası devam eden Huzurevini ziyaret eden Vali Tavlı, içinde yaşam sürmeleri için sağlanan her türlü imkânın, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyulan minnetin bir ifadesi olduğunu belirterek, huzurevi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi.

 

Vali Osman Tavlı Vezirköprü’de Şehit ailesini ziyaret etti.

 

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 27.10.2016 tarihinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adnan Uluışık'ın ailesini Akören Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Tavlı ve beraberindekiler şehidin anne ve babasıyla bir süre sohbet etti. 

 

Ziyareti sırasında Vezirköprü halkı ve esnafı ile samimi  sohbetler gerçekleştiren Vali Tavlı’ya İlçe ziyaretinde Kaymakam Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.