Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Öğrenilmiş Çaresizlikten Çıkamıyor !

YEREL 05.08.2023 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2483+ kez okundu.
 

Vezirköprü Öğrenilmiş Çaresizlikten Çıkamıyor !

Samsun’da merkeze uzaklığı ve konumu itibariyle il olma potansiyeli olan tek ilçe VEZİRKÖPRÜ
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkarılacağı çıkışı il olmaya aday büyük ilçeleri hareketlendirdi.      İl olmak için, ilçenin nüfusunun en az 100 bin ve il merkezine de en az 30 kilometre uzaklıkta olması gibi kriterler bulunuyor.   Mevcut şehirleşme, ulaşım durumu, ekonomik çeşitliliği ve eğitim durumu da il olabilmek için kriterler arasında.   Samsun’da merkeze uzaklığı ve konumu itibariyle il olma potansiyeli olan tek ilçe Vezirköprü olduğunu karar vericilere yüksek sesle duyuramıyoruz.     Potansiyelimizi öne çıkaracak,  çaba gösterecek, ismini altın harflerle Vezirköprü tarihine yazdıracak; ne siyasetçi var,  ne meslek odası, nede sivil toplum kuruluşu. Vezirköprü öğrenilmiş çaresizlikten bir türlü çıkamıyor.    Vezirköprü’nün il olmaya en büyük engeli nüfusunun 100 bin sınırının altında kalması. Emek verilir ise; aşılamayacak bir sorun değil! Vezirköprü’de yaşayan nüfusun iki katı gurbette yaşıyor.    Büyükşehir sayısı 30 sayısına çıkarılırken,   zamanın Ordulu İç İşleri Bakanı Ordu ilinin Büyükşehir olabilmesi için nüfus engelini bir gece de çözmüştü. Örnekler çoğaltılabilinir. İstenildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun olmadığını kabul edilmelidir.    Vezirköprü sorunlarının çözülmesinin ilk ayağı öğrenilmiş çaresizlikten kurtulmak olduğunu bilmek zorundayız.  
Samsun’da merkeze uzaklığı ve konumu itibariyle il olma potansiyeli olan tek ilçe VEZİRKÖPRÜ
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkarılacağı çıkışı il olmaya aday büyük ilçeleri hareketlendirdi.  

 

 İl olmak için, ilçenin nüfusunun en az 100 bin ve il merkezine de en az 30 kilometre uzaklıkta olması gibi kriterler bulunuyor.

 

Mevcut şehirleşme, ulaşım durumu, ekonomik çeşitliliği ve eğitim durumu da il olabilmek için kriterler arasında.

 

Samsun’da merkeze uzaklığı ve konumu itibariyle il olma potansiyeli olan tek ilçe Vezirköprü olduğunu karar vericilere yüksek sesle duyuramıyoruz.  

 

Potansiyelimizi öne çıkaracak,  çaba gösterecek, ismini altın harflerle Vezirköprü tarihine yazdıracak; ne siyasetçi var,  ne meslek odası, nede sivil toplum kuruluşu. Vezirköprü öğrenilmiş çaresizlikten bir türlü çıkamıyor. 

 

Vezirköprü’nün il olmaya en büyük engeli nüfusunun 100 bin sınırının altında kalması. Emek verilir ise; aşılamayacak bir sorun değil! Vezirköprü’de yaşayan nüfusun iki katı gurbette yaşıyor. 

 

Büyükşehir sayısı 30 sayısına çıkarılırken,   zamanın Ordulu İç İşleri Bakanı Ordu ilinin Büyükşehir olabilmesi için nüfus engelini bir gece de çözmüştü. Örnekler çoğaltılabilinir. İstenildiğinde aşılamayacak hiçbir sorun olmadığını kabul edilmelidir. 

 

Vezirköprü sorunlarının çözülmesinin ilk ayağı öğrenilmiş çaresizlikten kurtulmak olduğunu bilmek zorundayız.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.