Samsun'da İl Başkanlarından Birlik Mesajı

YEREL 04.10.2023 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1872+ kez okundu.
 

Samsun'da İl Başkanlarından Birlik Mesajı

Samsun'da il başkanları Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Samsun'da il başkanları Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.   AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy,  Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek, terörü lanetledi.   TERÖRÜ LANETLEDİLER   Ankara'da dün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. Saldırganlardan biri üzerindeki bombayı patlatarak, diğeri de güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Yaşanan çatışmada 2 polis ise yaralandı. Saldırının ardından AK Parti İl Başkanı Köse, CHP İl Başkanı Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Aksoy, terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.    ONLARA PABUÇ BIRAKMAYIZ   AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet KÖSE: Ülkede istikrarsızlığı hedefleyen, içerideki ve dışarıdaki şebekelerin ve onları yönetenlerin bir teşebbüsü oldu. Ama Allah'a şükür bir kayıp vermedik. Yaralı 2 polisimiz var inşallah onlar da en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Türkiye'de bir istikrar zemini kurmuşken, ülkemizi istikrarsız hale getirmek isteyenlerin teşebbüsüdür bu. Her zaman için böyle niyet taşıyanlar vardır ama devletimiz, güvenlik güçlerimiz, birimlerimiz hamdolsun görevlerini yerine getiriyorlar. Bu saldırı girişimini öfkeyle birlikte lanetliyorum. Asla onlara pabuç bırakacak değiliz. Allah bunlara fırsat vermesin. Biz de elimizden gelen direnci gösteriyoruz.    DAYANIŞMA ÇAĞRISI   CHP Samsun İl Başkanı Fatih TÜRKEL: Bütün milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanetliyorum. Bu saldırı ülkenin bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. Birlik ve beraberliğimiz bu tür günlerde daha etkin şekilde gösterilmelidir. Birliğin, beraberliğin siyaseti olmaz. Bugünlerde birlik ve beraberlik içinde dayanışma içinde olmalıyız.   ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ   İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: İçişleri Bakanlığımız önünde gerçekleştirilen ve kahraman emniyet güçlerimizce engellenen hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah milletimizi her türlü iç ve dış düşmanın saldırısından korusun. Türk milleti ve Türk devleti asla teröre boyun eğmeyecektir. Türk milleti teröre karşı oyuna gelmeyecektir. Bunun siyasi bir yanı da yoktur. 
Samsun'da il başkanları Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Samsun'da il başkanları Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy,  Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimine tepki göstererek, terörü lanetledi.

 

TERÖRÜ LANETLEDİLER

 

Ankara'da dün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. Saldırganlardan biri üzerindeki bombayı patlatarak, diğeri de güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Yaşanan çatışmada 2 polis ise yaralandı. Saldırının ardından AK Parti İl Başkanı Köse, CHP İl Başkanı Türkel ve İYİ Parti İl Başkanı Aksoy, terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 

 

ONLARA PABUÇ BIRAKMAYIZ

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet KÖSE: Ülkede istikrarsızlığı hedefleyen, içerideki ve dışarıdaki şebekelerin ve onları yönetenlerin bir teşebbüsü oldu. Ama Allah'a şükür bir kayıp vermedik. Yaralı 2 polisimiz var inşallah onlar da en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Türkiye'de bir istikrar zemini kurmuşken, ülkemizi istikrarsız hale getirmek isteyenlerin teşebbüsüdür bu. Her zaman için böyle niyet taşıyanlar vardır ama devletimiz, güvenlik güçlerimiz, birimlerimiz hamdolsun görevlerini yerine getiriyorlar. Bu saldırı girişimini öfkeyle birlikte lanetliyorum. Asla onlara pabuç bırakacak değiliz. Allah bunlara fırsat vermesin. Biz de elimizden gelen direnci gösteriyoruz. 

 

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih TÜRKEL: Bütün milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanetliyorum. Bu saldırı ülkenin bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. Birlik ve beraberliğimiz bu tür günlerde daha etkin şekilde gösterilmelidir. Birliğin, beraberliğin siyaseti olmaz. Bugünlerde birlik ve beraberlik içinde dayanışma içinde olmalıyız.

 

ASLA BOYUN EĞMEYECEĞİZ

 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: İçişleri Bakanlığımız önünde gerçekleştirilen ve kahraman emniyet güçlerimizce engellenen hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah milletimizi her türlü iç ve dış düşmanın saldırısından korusun. Türk milleti ve Türk devleti asla teröre boyun eğmeyecektir. Türk milleti teröre karşı oyuna gelmeyecektir. Bunun siyasi bir yanı da yoktur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.