OFFROAD ŞAMPİYONASI VEZİRKÖPRÜ’DE YAPILACAK

YEREL 07.08.2023 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2595+ kez okundu.
 

OFFROAD ŞAMPİYONASI VEZİRKÖPRÜ’DE YAPILACAK

PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası 25-27 Ağustos’ta Vezirköprü’de yapılacak.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsun Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal ALTUNAY, kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade ederken, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda; 2014 TOSFED Trial Kupasına, 2015, 2016, 2017, 2018 Türkiye Ulusal Offroad Şampiyonalarına, 2019 Ulusal Trial Şampiyonasına ve birçok kez Karadeniz Bölgesinde yapılan kupaya ev sahipliği yapmıştır.   Türkiye Offroad Şampiyonası kapsamında yapılan yarışlar arasında Yılın En İyi Organizasyon ödülüne dört sene layık görülen kulübümüz, otomobil sporlarının gelişmesi ve bölgemizin tanıtımına dair birçok projede yer almıştır.   Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmesi ve offroad gibi branşların daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba ve destek veren Federasyonumuz, kulübümüzü 2023 Ulusal yarış takvimine dahil etmiştir. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, bölgemizde yer alan kamu kurumlarının, sponsorlarımızın ve federasyonumuzun desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi.   Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, 25-27 Ağustos’ta Vezirköprü’de yapılacak olan PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası 3. Ayak Vezirköprü Yarışı’nı 13. kez Vezirköprü' müzde organize edeceklerinden mutlu olduklarını dile getirdi.   Başkan Edis, yaptığı açıklamada, Belediye olarak, kulübümüz ile yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar neticesinde tekrardan ilçemizde ulusal bir yarış organizasyonu yapacağımızdan çok mutlu olduklarını belirterek “Türkiye Offroad Şampiyonası'nın yedi ayağından biri, bu sene de ilçemizde yapılacak.   Ulusal nitelikli bu organizasyona bir kez daha ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.    
PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası 25-27 Ağustos’ta Vezirköprü’de yapılacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsun Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal ALTUNAY, kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade ederken, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda; 2014 TOSFED Trial Kupasına, 2015, 2016, 2017, 2018 Türkiye Ulusal Offroad Şampiyonalarına, 2019 Ulusal Trial Şampiyonasına ve birçok kez Karadeniz Bölgesinde yapılan kupaya ev sahipliği yapmıştır.

 

Türkiye Offroad Şampiyonası kapsamında yapılan yarışlar arasında Yılın En İyi Organizasyon ödülüne dört sene layık görülen kulübümüz, otomobil sporlarının gelişmesi ve bölgemizin tanıtımına dair birçok projede yer almıştır.

 

Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği ilgiyi görmesi ve offroad gibi branşların daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba ve destek veren Federasyonumuz, kulübümüzü 2023 Ulusal yarış takvimine dahil etmiştir. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, bölgemizde yer alan kamu kurumlarının, sponsorlarımızın ve federasyonumuzun desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi.

 

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, 25-27 Ağustos’ta Vezirköprü’de yapılacak olan PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası 3. Ayak Vezirköprü Yarışı’nı 13. kez Vezirköprü' müzde organize edeceklerinden mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Başkan Edis, yaptığı açıklamada, Belediye olarak, kulübümüz ile yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar neticesinde tekrardan ilçemizde ulusal bir yarış organizasyonu yapacağımızdan çok mutlu olduklarını belirterek “Türkiye Offroad Şampiyonası'nın yedi ayağından biri, bu sene de ilçemizde yapılacak.

 

Ulusal nitelikli bu organizasyona bir kez daha ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.