Vezirköprü’de İtfaiye Haftası Kutlamaları

27.09.2023 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2861+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de İtfaiye Haftası Kutlamaları

Vezirköprü’de 25 Eylül – 01 Ekim itfaiye haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Vezirköprü’de 25 Eylül – 01 Ekim itfaiye haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.   İtfaiye haftası dolayısıyla  VEZİRKÖPRÜ itfaiye gurup Amirliğine bağlı itfaiye araçlarına kutlama afişleri asılırken itfaiye binası çevresine de halkı bilgilendirici afişler asıldı.   İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 309. yılı  olduğunu hatırlatan Vezirköprü itfaiye gurup Amiri Alper Çoruh ; “İtfaiye teşkilatı Osmanlı’dan günümüze kadar gelen çok köklü bir geçmişe sahiptir. vatandaşlarımızın  can ve mal güvenliğini korumak için özveriyle çalışmaktayız.   bize ihtiyacı olan her  canlının 7 gün 24 saat yardımına koşuyoruz. Tüm Vezirköprü halkımızı teşkilatımızı gezip görmeye davet ediyoruz” dedi.    
Vezirköprü’de 25 Eylül – 01 Ekim itfaiye haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Vezirköprü’de 25 Eylül – 01 Ekim itfaiye haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

 

İtfaiye haftası dolayısıyla  VEZİRKÖPRÜ itfaiye gurup Amirliğine bağlı itfaiye araçlarına kutlama afişleri asılırken itfaiye binası çevresine de halkı bilgilendirici afişler asıldı.

 

İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 309. yılı  olduğunu hatırlatan Vezirköprü itfaiye gurup Amiri Alper Çoruh ; “İtfaiye teşkilatı Osmanlı’dan günümüze kadar gelen çok köklü bir geçmişe sahiptir. vatandaşlarımızın  can ve mal güvenliğini korumak için özveriyle çalışmaktayız.   bize ihtiyacı olan her  canlının 7 gün 24 saat yardımına koşuyoruz. Tüm Vezirköprü halkımızı teşkilatımızı gezip görmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.