Vezirköprü Belediyesi’nde Murat Gül Dönemi Başladı

Ak Parti’den Vezirköprü Belediye Başkanlığına seçilen Murat Gül, eski  belediye başkanı İbrahim Sadık Edis’den görevi devraldı.

Devir Teslim törenine, belediye meclis üyeleri  Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Ali Faik Çamurcu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan, meslek oda başkanları muhtarlar vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

Devir teslim törenine konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ”Biz bu süreçte Belediye Başkanı olarak sadece bize oy verenlerin değil bütün Vezirköprü’nün Belediye Başkanı olacağız inşallah bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz ayrıştıran, ötekileştiren, kutuplaştıran değil birleştiren olacağız, sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle, ortak istişare kültürüyle bu şekilde bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız ve sizlerle birlikte bu milletimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Sırf ben olayım diye, sırf şahsi menfaatleri milletin menfaatlerinin üstünde olsun diye hukuka aykırı itirazlar vs. mazbata sürecimiz ertelendi elhamdülillah bugün sizlerin huzurunda alıyoruz” dedi

İbrahim Sadık Edis “Bu zamana kadar satarak gelmedik alarak geldik. Sağlam bir belediye teslim edeceğiz inşallah ekonomisi sağlam bir belediye veriyoruz arkadaşlarımıza.  Çünkü bizim devamımız olacak, bizim ikbalimiz olacak burası, buradaki yeşeren fidanları biz göreceğiz,  hep birlikte göreceğiz. O bacaların tüttüğünü sizlerle göreceğiz OSByi’de hep birlikte göreceğiz inşallah” dedi

 

Vezirköprü’nün yeni belediye başkanı Murat Gül  Cumhur İttifakının iktidarın  Belediye Meclis Üyeleri Sait Sarıer, Fikri Sezer, Bekir Kurtoğlu, Sezai Demirkan, Halil İbrahim Doğan,Emine Yanğa, Murat Ayan, Mehmet Gülburun, Şaban Bolat, Mehmet Cansız, Osman Karaca, Arif Şahin, Eren Akça, Eyüp Akdoğan, Ahmet Pişkinel, Şaban Çamurcu .

Yeniden Refah Partisi’nin  Muhalefet  Belediye Meclis Üyeleri  ise ; Mehmet Kurt, Recep Aydın, Ali İhsan Üzer, Yılmaz Yiğit, Mine Yılmaz, Mehmet Şerif Kaşçı, Nail Çatal, Nail Değerli Ali Sağlam 5 yıl Vezirköprü’nün yönetimini gerçekleştirecekler.

Emekli İmama Hatip Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yeter’in duasından sonra Belediye Başkanı Av. Murat Gül , Belediye makamında hayırlı olsun tebrikleri kabul etti. Vezirköprü Belediyesi’nde yeni bir dönem 8 nisan 2024 pazartesi günü başlamış oldu.