İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Gürbüz İstifa Etti

İyi Parti Vezirköprü Kurucu ilçe başkanı Salih Gürbüz 7 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Vezirköprü’de pek çok alanda ilçe sorunlarının çözümü noktasında gayret gösteren, sorunların TBMM taşınmasında partisinin vekillerine  köprü görevi  üslenen  Başkan Salih Gürbüz: “Yol arkadaşlarımla  Birlikte çok güzel işler yaptık. Dayanışma içerisinde olduk. Güldük, eğlendik, yeri geldi birlikte üzüldük. Bu yolları sizlerle yürümekten ben onur ve gurur duydum. İlk günden son ana kadar bir arada kalan, birlikte duran her bir arkadaşıma şükranlarımı bir borç biliyorum. 

Fakat geldiğimiz noktada istediğimiz siyasi başarıyı elde edemediğimizi bizlere gösteriyor. Bu sonucun gereğini yapmak, yeni fikirlere, yeni yüzlere yol açmak, demokrasinin gelişimine katkı sunmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 30  Mart 2024 itibarıyla İYİ Parti  Vezirköprü  İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.  Bayrağı taşıyacak bundan sonraki arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.