Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Özlem Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Karaman,  Saadet  Partisi  Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Durmaz’a Vezirköprülülerden oy desteği istedi.

“Türkiye’de 27  Belediye Başkanımız Saadet Belediyeciliğiyle hizmet ediyor.” Diyen Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karman :” Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız İbrahim Durmaz başkanlığında Vezirköprü  ilçemizde eksik projeler tamamlanacak.  SMA hastalarının tedavilerinde , hastalarımıza ve ailelerimize destek olacağız. Evlenecek genç lerimize belediye imkanlarıyla  ücretsiz SMA testi yapılacak.   Vezirköprü Saadet Belediyeciliği ile tanıştığında bu güne kadar belediyecilik hizmetlerini   alamadığını anlayacak.  

Geçmişte biz Milli Görüş Belediyeciliğini uygulayarak tarih yazdık.  Türkiye’mizin birçok kentinde çok güzel hizmetlere vesile oldu. Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir şehir, daha iyi bir hizmet için de özlenen Milli Görüş anlayışıyla ranta, şekil ve makyaj belediyeciliğine, israfa son vererek” Dedi

Samsun Saadet Partisi  Milletvekili Karaman’ın seçim çalışmaları ziyaretlerine  Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, İlçe  Başkanı Veysel Bozdemir,  Saadet Gelecek Partileri Belediye Başkan Adayı İbrahim Durmaz eşlik etti.