Çanakkale Şehitleri Vezirköprü'de anıldı

Vezirköprü  Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı'na kaymakamlık ve belediye başkanlığı çelenkleri sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vezirköprü Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Mehmet Ufuk Arslan yaptı.

 

Törenin ardından Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen programda Köprülüler Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler okundu ve okul korosunun seslendirdiği Çanakkale türkülerinin yanı sıra tiyatro oyunları da katılımcılara sahnelendi.

Okullar arası düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya verdi.

 

Törene Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Çetinkaya , İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar,  Ak Parti ilçe başkanı Ali Faik Çamurcu, CHP ilçe başkanı Nazım Kale, MHP ilçe başkanı Ahmet Aslan kurum ve kuruluşların müdürleri, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.