CUMHURİYET HALK PARTİSİ Vezirköprü’de Seçim Bürosunu Açtı

      Cumhuriyet Halk Partisi Vezirköprü Seçim Koordinasyonu Merkezi’nin açılışına; Samsun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Murat Çan, Samsun Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Özdağ, Samsun Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Cevat Öncü, Vezirköprü Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Cemal Türkoğlu, Havza Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban katıldı.

 

Açılışta konuşma yapan Samsun Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi  Başkan Adayı Cevat Öncü, ''17 ilçemize adaletle, hakkaniyetle, dürüstlükle hizmet etmek üzere Samsunlunun her kuruşuna sahip olmak ve onu en iyi şekilde kullanmak üzere and içtik, yola çıktık.

Şu an yapılan anketler yayınlanıyor kazanıyoruz demeyi çok isterdim evet kazanmaya yürüyoruz ama ramak kaldı.

Samsun'un, Vezirköprü'nün, 17 ilçenin problemlerine hakimiz, yıllardır bunlar için çalışıyoruz. Vezirköprü'nün ulaşım ulaştırma sorunlarını biliyoruz, yağmurda yağışta çektiklerini biliyoruz, bu şehrin ve bu ilçenin turizm potansiyelini biliyoruz, Kunduz Dağını biliyoruz, Şahinkaya Kanyonunu biliyoruz.

Bu ilçenin ve Samsunun turizmden pay alması için büyükşehir belediye başkanı olarak size söz veriyorum gerekli yatırımları, donanımları Vezirköprü'ye getireceğiz.

Vezirköprü'de hayvancılığı, tarımı, köylüyü, çiftçiyi, destekleyeceğiz. Gübre desteği, fide desteği, tohum desteği, alım garantisi, depolama tesisleri kuracağız. Hep beraber işsizlikle mücadele edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

Vezirköprü'de 31 mart 2024 seçimleri Cumhuriyet Halk Partisinin yeniden diriliş seçimidir diyen Vezirköprü Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Cemal Türkoğlu, '' Bu seçim Cumhuriyet Halk Partisinin belediyecilik anlayışına çok ciddi bir sınav vereceği dönemdir.

Vezirköprü Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığımızı aldığımızda yapacağımız ilk iş devletin kazandığı paradan Vezirköprü'ye düşen Vezirköprü'nün emeğini kimseye yedirmemek, çaldırmamaktır'' dedi.