Vezirköprü Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Havva Şen Saygın; “Hep birlikte, istişare kültürü ile Vezirköprü’yü yönetmeye hazır mıyız?”

Fatih Koç: “Ben diyerek değil biz diyerek çıktığımız milli görüş davasında Vezirköprülü vatandaşlarımızı bir arada tutmak için 94 ruhu belediyeciliğini tekrar ilçemize getirmek için ben diyerek değil, biz diyerek hareket ettik. Bu hareketin sonucunda da ilçemizde yüksek teveccüh gören ve halkımız tarafından da her zaman hak ettiği değeri bulmak için kamuoyunda yer alan Avukat Havva Şen Saygın'ı belediye başkan adayımız olarak ilan ettik. Gönülleri kırmaya değil, gönülleri yapmaya geliyoruz. Ben değil biz diyoruz ” dedi ve konuşmasını sonlandırdı. 

Av. Havva Şen Saygın: “Vezirköprü için yola çıktım, sizler için yola çıktım. Hep birlikte istişare kültürü ile Vezirköprü'yü yönetmeye hazır mıyız?

Hiçbir zaman ben olmadım, bu gök kubbede geriye hoş bir sada bırakmak en büyük isteğimdir. Bundan sonra sizden bir söz daha istiyorum. Bu günden itibaren 31 Mart gecesine kadar gecemizi gündüzümüze, dişimizi tırnağımıza takarak Vezirköprü için hep birlikte sahada benim için olacak mısınız ?

Çok güzel projelerimiz var. Öncelikle ben artık işsizliğin kanayan yaramız olmasını istemiyorum. Hep birlikte gerekirse eğitim kursları, gerekirse çalıştaylar yaparak gençlerimize istihdam sağlayalım. Kadınlarımız Merzifon'a, Havza'ya gitmesin. Belediyecilikte en önemlisi birlikte istişare ile karar almak, yerel işletmecilere yardım ederek istihdam sıkıntısını gidermektir. Fırtınalara yön veren bir kelebeğin çırpınışlarıdır. Ben sizler için kelebek olmaya, çırpınmaya, gövdemi ortaya koymaya hazırım. Bundan sonra birlikteyiz, ayağınıza taş değmesin, yolumuz açık olsun ” dedi ve mikrofonu Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney'e verdi.

Av. Adem Güney: “Havva kardeşimize göstermiş olduğunuz sevgi ve muhabbet gözlerimi doldurdu. İnşallah Havva kardeşimizle hem Samsun’un hem de Vezirköprü'nün tarihine imza atacağız. Güzel hizmetler yaparak, ortak akılla şehrimizi yönetmeye talibiz. Biz " insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir" geleneğinden geliyoruz. 

Biz sizin hizmetkarınız olacağız. Rahmetli hocam devleti tarif ederken “ hiçbir zaman gardiyan devlet, gardiyan bürokrat olmayın, garson devlet olun ” derdi.  Biz bu anlayışı 31 Mart akşamı Vezirköprü'ye getireceğiz. Biz geldiğimizde öncelikle ahlaklı belediyeciliği getireceğiz. Herkese eşit hizmet getireceğiz. Hizmetimizin odağına insanı oturtacağız. Rüşveti, israfı ortadan kaldıracağız. Açlık sınırının altında maaş alan, sosyal yardım alma hakkına sahip her emeklimize 500 TL doğalgaz, 500 TL et yardımında bulunacağız ” dedi. Sonrasında yapılacak yardımların kaynağını açıklayan Güney, tüm Vezirköprülüler’i Havva Şen’e destek olmaya davet etti.