KÖSE:"BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ AVUKAT MURAT GÜL’DÜR"

Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse kahvaltının ardından konuşma yaptı:

"BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ AVUKAT MURAT GÜL'DÜR"

Vezirköprü Belediye başkanımız İbrahim Sadık Edis'e hizmetlerimiz için teşekkürle ederiz diye başlayan İl Başkanı Mehmet Köse ; "Net bir şekilde ifade ediyorum. Asla herhangi bir kural ve yasal eksiklik mevcut değildir. Belediye Başkan Adayımız Avukat Murat Gül'dür. Parti teşkilatları, İlçe Başkanları, İl Başkanları, Siyasi Parti Teşkilatlarında görev yapanların milletvekili seçimlerinde, belediye seçimlerinde hiç ismi bilinmese bile değerlendirmeye tabidir. Ben eminim Murat Gül seçildiğinde, İbrahim Sadık Edis başkanımızda bilgi birikim ve tecrübelerini başkanımızla paylaşacaktır" dedi.

Başkan Adayı Gül’den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Temel hedefim Allah'ını rızasını kazanmaktır. Allah'ın rızasını kazanmak ise bütün ilçeye hizmet etmekten geçer diyen  Ak Parti Vezirköprü Belediye Başkanı Adayı Murat Gül : " Ben önceki süreçlerde Ak Parti yönetim kurulu üyesiydim, akabinde Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı ve Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Partimiz, genel merkezimiz Vezirköprü belediye başkan adayı olarak şahsımı uygun görmüşlerdir. Biz de bu süreçte Ak Parti vizyonuna, Ak Parti belediyeciliğine ve Ak Parti siyaset seçim anlayışına yakışır bir şekilde bu seçim sürecini en iyi şekilde yöneteceğiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi "Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" Biz bunu önce Vezirköprü olarak sağlamak zorundayız. Bu zamana kadar sağladık, bundan sonra da daha iyisini yapacağız. Temel hedefim Allah'ını rızasını kazanmaktır. Allah'ın rızasını kazanmak ise bütün ilçeye hizmet etmekten geçer. Burada şahsi menfaatlerimizi bir kenara bırakarak toplum yararına, partimiz yararına, birlik ve beraberliğimizi muhakkak daim etmek zorundayız. Birlik beraberlik içinde olduğumuz zaman ilçemiz her daim kazanacaktır. Bizim amacımız halka hizmetkar olmaktır. Siyaset felsefem, ilkelerim samimiyet, dostluk dürüstlük üzerine kuruludur, bu şekilde de devam edecektir. Sizlerle birlikte bir, beraber, omuz omuza vererek Vezirköprü'müzü en güzel, aydınlık yarınlara kavuşturacağız" dedi.

Programa Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti Vezirköprü belediye Başkan Adayı Avukat Murat Gül ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.