Kazalara Davetiye Çıkaran Yola EDS Yapılmalı !!!

Vezirköprü’de sürekli kazaların meydana geldiği 5 kavşağı kapsayan Kızılcaören - Adatepe güzergahına acilen Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulmalı.

Vezirköprü’nün  girişinde  ve çıkışındaki  ölümlü ve maddi hasarlı kazaların sürekli olması,  akıllara tedbirler  yetersiz  mi sorusunu getirdi. 

Vezirköprü - Havza istikametinde  bulunan   Vabartum - Esentepe - Hastane ve Kızılcaören köyü kavşakları tehlike oluştururken, Vezirköprü Durağan istikametinde ise; Otogar, Adatepe kavşağı sürekli kazaların yaşandığı noktalar olarak kayıtlara geçiyor.

Vezirköprü’de sürekli kazaların meydana geldiği kavşaklarla ilgili önlemler alınmaz ise daha nice can kayıplarının yaşanacağı kaçınılmaz gözüküyor. 

Son beş yıl içinde onlarca kişinin hayatını kaybettiği kavşaklarla ilgili önlemler alınmasını isteyen vatandaşlar: "Vezirköprü Kızılacaören Mahallesi girişinden, Adatepe Mahallesi Kavşağı çıkışına kadar olan mesafedeki yol güzergahının   trafik işaretleri  levhaları  ve aydınlatma ışıkları artırılmalıdır. Kesin çözümün ise Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) devreye konulmalıdır" dediler.