Ak Parti Belediye Başkan A.Adayı Uğur Yazıcı ’dan Müjde !!! “İki yıl içinde Vezirköprü’de İşsizlik Sorunu Bitecek!”

Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü Belediye Başkan A.Adayı, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Uğur Yazıcı: 

“Organize sanayiden, Tarımdan,Turizmden , Eğitimden, sosyal projelerle ana amaç Gaye ilçemizdeki işsizliği aşsızlığı bir an bile kaybetmeden en kısa sürede bitirmek. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ilçemizde binlerce aile göç etmiş başka memleketlerde iş ve aş derdine düşmüş geride kalan Analar her akşam saatlerce telefonlarda oğlunun, kızının  veya torunun sesi ile teselli olmakta yani kalbinin bir yarısı orda bir yarısı bur da yaşamaya çalışmakta. 

Şunu diyen ve inanlardanız her kez doğduğu memleketinde doya bilmeli. İşsizlik aşsızlık bu memleket ile aynı yatakta kardeş olup sarılmış yatacak kaderi olmamalı. İlçemiz gıda yatırımları ile Kastamonu, Karabük, Zonguldak,  Bartın, Safranbolu gibi il ve ilçeleri besleye bilecek kapasitede yine emek yoğun Tekstil vb sektörlere iş gücü sağlaya bilecek kapasitededir.

 Bir çok tarımsal organize sanayi bölgeleri ile bir çok sektöre ev sahipliği yapabilecek yere ve iş gücüne sahiptir. Yine yeni turizm projeleri ile İlçeye gelen yerli ve yabacı turistleri en iyi şekilde misafir edebilecek kapasite ulaşacaktır.”

 “Bu şiar ile çalışıyor ve çalışmaya devam ettiklerini söyleyen.” Belediye Başkan A. Adayı Yazıcı: “ İlçemizin en büyük zenginliği çalışmaya müsait genç insan gücüdür. Özellikle emek yoğun sektörlerin ilçemizde fabrika açması için her türlü yardımı yaparak  abartısız bir yıl içinde Bin  kişilik ikinci yılda 2 Bin -3 Bin kişilik fabrika açtıracağımız için bu yola çıktık . 

Bu konuda yer gösterin 6 ay içinde 500-600 kişilik istihdam sağlayalım diyen bir çok kişi ile görüşmekteyiz. Ayrıca bir ziraat mühendisi olarak tüketen değil üreten (sebze-meyve üretiminde) bir ilçe olmak için gerekli çalışmaları yapmak bizim asıl görevimiz olacaktır” dedi.